Monday, December 27, 2010

BANG! Crossplatform Video Game Now Available for $2-$6 depending on Platform

The new BANG! video game by Palzoun is now available for purchase: $6 for PC, $2 for Iphone/Ipod Touch, $3 for Ipad HD, and $5 for the Atom notebook. So far, it is available on the following platforms: PC, Ipod/Itouch, and the Samsung Bada. It is a pretty reasonable price for BANG!, so you might buy right now before any sale. A blog entry from Palzoun informs us that the multiplayer function of BANG! will not be available until January. Thus, current purchases will provide single player functionality solely.

If I find any reviews, I will be sure to post and comment on them. In the mean time, check out the cheesy live action trailer below:



There is also a Facebook album showing decent screenshots of the BANG! video game.

BANG! video game screenshot

1 comment:

  1. Có bao nhiêu cách bổ sung collagen cho da bằng mặt nạ thế nhỉ? Cho mình hỏi trong thực phẩm nào nhiều collagen nhất và nó có tốt cho cơ thể không. Mình đang thắc mắc liệu có bao nhiêu mặt nạ tự nhiên bổ sung collagen vậy nhỉ, những trái cây nào có nhiều collagen là những loại nào có dễ tìm ngoài chợ không vậy. Collagen là gì? và uống collagen có xuất hiện gì không là điều mà nhiều chị em thắc mắc. Các bà bầu khi đang cho con bú uống collagen có nguy hiểm không và có loại collagen cho bà bầu không. Tùy vào từng loại collagen mà chúng ta uống collagen vào thời điểm nào trong ngày để tốt nhất cho cơ thể, bị tăng cân khhi uống collagen và hiệu quả như thế nào đối với những người béo phì

    ReplyDelete